info@een.mk
Македонија
Сите услуги на ЕЕН Македонија кон клиентите се бесплатни

Брокерски настан: „B2B @ Pula Boat Fair 2016“

Локација: Пула, Хрватска
Дата: 13.10.2016

B2B @ Pula Boat Fair 2016 е брокерски настан на кој ќе се сретнат компании од областа на бродоградежништво, наутика, обработка на метали, обновливи извори на енергија, инженерство и дизајн.

Повеќе информации за настанот можат да се најдат на:
https://www.b2match.eu/pbf2016

Регистрирај се за Е-весник
Е-весник