info@een.mk
Македонија
Сите услуги на ЕЕН Македонија кон клиентите се бесплатни

Брокерски настан: Renewable ENergy EXPOsition "RENEXPO 2016"

Локација: Варшава, Полска
Дата: 19 - 20.10.2016

Брокерскиот настан Renewable ENergy EXPOsition "RENEXPO 2016" се одржува во рамките на International Trade Fair of Renewable ENergy EXPOsition  RENEXPO 2016, на кој учество ќе земат компании од областа на одржливи извори на енергија.


Повеќе информации за настанот можат да се најдат на:
https://www.b2match.eu/renexpo-pl-2016

Регистрирај се за Е-весник
Е-весник