МАКЕДОНИЈА
Регистрирај се за Е-весник

ОЧЕКУВАНИ НАСТАНИ

Како може да му помогнеме на вашиот бизнис?

  • Совети

    Како да се проширите на нови пазари
  • Најдете бизнис партнери

    Дознајте за нашиот меѓународен сервис
  • Иновативност

    Откријте како да трансформирате иновативни идеи во комерцијални успеси

КОИ СМЕ НИЕ

Мрежата Enterprise Europe им помага на бизнисите да иновираат и растат на меѓународно ниво. Тоа е најголемата светска мрежа за поддршка на мали и средни претпријатија (МСП) со меѓународни амбиции.

Мрежата е активна во повеќе од 60 земји во светот. Обединува 3.000 експерти од повеќе од 600 организации -членки - сите познати по својата извонредност во деловната поддршка.

Оваа веб страница користи колачиња (cookies) со цел да се подобри функционалноста.

Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам