МАКЕДОНИЈА

ОЧЕКУВАНИ НАСТАНИ

Western Balkans Butterfly Innovation & Business Forum, 16-17 декември 2021

15.12.2021


EEN Buterfly Event

Enterprise Europe Network, заедно со Регионалниот совет за соработка (Regional Cooperation Council), ве поканува на првиот Western Balkans Butterfly Innovation & Business Forum, кој се организира во хрибридна форма во Скопје, 16-17 декември 2021. (Агенда)

Форумот ќе биде место на кое едни од најуспешните старт-ап и етаблирани иновативни компании од земјите од Западен Балкан ќе ги прикажат своите искуства, а во исто време и ќе имаат можност да се претстават пред потенцијални инвеститори.

Поради ограничувањата предизвикани од пандемијата со КОВИД19, присуството на настанот физички е за сите модератори и панелисти, додека за останатите слушатели е онлајн.

Заради мерките за заштита во услови на ковид пандемијата, Ве очекуваме да ни се придружите на следниот линк za on-line следење на настанот:
 http://butterflyforum.collectivibe.com/

Со почит,
ЕЕН Македонија

Оваа веб страница користи колачиња (cookies) со цел да се подобри функционалноста.

Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам